Splošni pogoji poslovanja

Nakup v spletni trgovini www.geotrans.si/trgovina je popolnoma enostaven, celoten postopek je končan z nekaj kliki, izdelek pa vas v nekaj dneh že čaka pri vas doma.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine geotrans.si so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB1), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Podjetje GEOtrans d.o.o. (v nadaljevanju: prodajalec), posluje v obliki spletne trgovine.

Podatki o upravljavcu:
GEOtrans d.o.o.
Podmolniška cesta 64
1261 Ljubljana – Dobrunje
Davčna številka: SI24269034
Matična številka: 6228364000
Telefon: 051 320 550
E-pošta: info@geotrans.si

Cene

Vse cene so izražene v EUR (evrih).

Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (zaključitve nakupa).

Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila in pod navedenimi pogoji. V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Nakupovanje

Pri vsakem izdelku so navedeni naslednji podatki:

  • Ime in opis izdelka
  • Cena izdelka in morebitna akcijska cena
  • Vsebina izdelka

Nakup zaključite s pregledom vašega naročila in klikom na gumb »Oddaj naročilo« na koncu povzetka nakupa. Vaše naročilo bo s tem oddano in odposlano v najkrajšem možnem času.

Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o oddaji naročila. Še istega dne prejmete tudi predračun vašega naročila na vaš mail. Ko je predračun poravnan, se naročeno blago odpošlje. Morebitne preklice naročil lahko v roku 10 ur od oddaje naročila sporočite na naš e-naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila, pomeni, da gre naročilo v obdelavo.

Dostava naročenih izdelkov in poštnina

Ponudnikov partner za dostavo pošiljk je pošta Slovenije d.d.

Stroški dostave so odvisni od teže naročila. Kupec plača torej tudi strošek dostave Pošti Slovenije.

V primeru, da ob dostavi uporabnik na dogovorjenem naslovu ni navzoč, blago lahko veljavno prevzame polnoletna oseba, ki živi v istem gospodinjstvu skupaj s kupcem, oziroma druga oseba, ki ima pooblastilo za prevzem.

V primeru, da ob času dostave niste prisotni, vam dostavna služba pusti obvestilo. Rok za prevzem pošiljke je pri Pošti Slovenije 15 dni.

Teža pošiljke / Cena dostave z DDV:

  • do zneska 49,90 € je poštnina 5 €
  • nad 49,90€ je poštnina brezplačna

Plačevanje

Bančno nakazilo (UPN nalog). Kupec opravi naročilo, nato prejme podatke za nakazilo denarja, ki ga prejme na e-mail. Za sklic navedite številko računa. Takoj, ko bo nakazilo na našem računu, izdelke pošljemo na naveden naslov. Če sporočila ne prejmete, preverite mapo vsiljena pošta.

Izdaja računa

Podjetje Geotrans d.o.o. o naročenih artiklih kupcu izda račun na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Pozneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Dobavni rok

Dostava paketa je v roku 3-7 delovnih dni. Če želite hitrejšo dostavo, je potrebno doplačilo oz. nas lahko o možnostih hitrejše dostave kontaktirate. 

Vračilo in zamenjava blaga

Podjetje Geotrans d.o.o. ne odgovarja, v kolikor je embalaža poškodovana ob prevzemu pošiljke. Če je del embalaže poškodovan, ne da bi bil za to kriv potrošnik, ga vrne v roku 14 dni na svoje stroške. Vse ostale potencialne nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem, za katerega poiščemo najugodnejšo rešitev.

Izdelek vrnite s priporočeno pošiljko in v enaki embalaži, kot ste ga prejeli, na naslov Geotrans d.o.o., Podmolniška 64, 1261 Ljubljana. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo! Obvezno priložite račun.

Varstvo osebnih podatkov

Osebne podatke uporabnikov spletne strani www.geotrans.si varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Podatke hranimo in uporabljamo izključno za izpolnjevanje naročil in pošiljanje novic ter jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

Spletna stran www.geotrans.si samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani, ipd.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina www.geotrans.si/trgovina in vsi podatki na njej (fotografije, grafike, vsebine) so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.